Співтовариство і членство

Як мій бізнес може допомогти підтримати Радіо Вільної України і заробити нескінченну подяку всіх наших постійних слухачів?

Радіо Вільної України вітає участь наших ділових партнерів у житті радіостанції, особливо якщо ця участь передбачає пожертвування!

Представники бізнесу, які підтримують Радіо Вільної України визнають, що підтримка незалежного громадського радіо в Україні є найкращим способом, щоб інформувати споживачів про свої послуги. Радіо Вільної України може допомогти вам сьогодні налаштувати пакет андеррайтингу для задоволення ваших довго- або короткострокових бізнес цілей. Завдяки андеррайтингу на Радіо Вільної України ви зможете охопити розумну, прогресивну аудиторію, яка є частиною їх громади. Ви можете підтримати авторську програму (прогляньте нашу сітку мовлення на сторінці Розкладу передач) або встановити випадковий графік ротацій для максимального впливу. Зв’яжіться з Радіо Вільної України на Я хочу рекламувати  сьогодні, щоб обговорити підтримку Радіо Вільної України!

Як може моя некомерційна організація може стати партнером Радіо Вільної України?

Радіо Вільної України завжди прагне об’єднатися з іншими громадськими організаціями в Україні. Наша Громадська рада зацікавлена в осягненні та створенні мереж з великим Українськми співтовариствами і буде рада отримати звістки від будь-яких громадських організацій, зацікавлених у партнерстві та об’єднанні з Радіо Вільної України. Зв’язатися з Громадською радою можна по електронній пошті Я хочу стати партнером.

Я бажаю подарувати Радіо Вільної України квитки, які будуть розіграні упрямому ефірі. З ким я можу зв’язатися?

Ви можете пожертвувати квитки на Радіо Вільної України, звернувшись у Я хочу віддати квитки. Будь ласка, зверніть увагу, що ми не гарантуємо, що пожертвувані квитки будуть розіграні; Кожен діджей вирішує на власний розсуд, чи віддавати квитки на його шоу. Оберіть шоу у розкладі Радіо Вільної України, де транслюється музика та слухачі зв’язуватимуться безпосередньо з ведучим, це збільшує ваші шанси віддати квитки.

Як я можу отримати соціальну рекламу для моєї громадської організації,що звучатиме на Радіо Вільної України?

Радіо Вільної Україна з радістю розглядає можливість трансляції соціальної реклами для гідних спільнот та / або місцевих некомерційних організацій. Зв’яжіться з нашим директор з розвитку на Я хочу соціальну рекламу Приєднуйтесь.

.